New Horizons For Connecting Health

Danish Healthtech afholder konference i København. Konferencen byder på emner som kunstig intelligens (AI), cyber-sikkerhed, entreprenørskab og innovation.

Formålet er at præsentere forskning inden for telehealth-området, og at diskutere muligheder og barrierer mellem forskning og udvikling af teknologiprodukter. Forskere, klinikere og virksomheder mødes for at dele viden, bygge netværk og samarbejdsflader – i krydsfeltet ligger dét, der i fremtiden skal danne udgangspunkt for teknisk intelligente og brugervenlige telehealth løsninger. Netop hér findes uudnyttet potentiale for at udvikle nye produkter til gavn for patienter, samfund og for markedsudvikling. Du kan deltage i en eller to dage – begge dage byder på oplæg, paneldebatter, virksomhedsudstillinger og workshops. 

 

Tilmeld dig

Du kan tilmelde dig via linket her

 

Arrangøren af konferencen er det handlekraftige Transatlantic Telehealth Research Network (TTRN), mellem USA og DK og som denne gang med støtte fra Danish Healthtech afholder sin 7. konference. I spidsen for det internationale og tværfaglige netværk, TTRN, står Birthe Dinesen, Aalborg Universitet, David Lindeman, UC Davis, Lars Dittman og Jes Broeng, DTU, Kristian Kidholm, Odense Universitetshospital & Syddansk Universitet og Helle Spindler, Aarhus Universitet. Medlemmer af netværket består også af institutioner som UC Berkeley, UC David, Cleveland Clinic, Center for Connected Health og Harvard Medical School.

 

Program

Følg med i konferencens opdateringer her og læs mere om programmet for den 25. og 26. april