Nyheder

Bliv opdateret med seneste nyt fra CHC
Icura

Ønskes: Lettere adgang og bedre overblik over sundhedsdatabanker

14 nov 2017  -  CHC

Danske sundhedsdata rummer uvurderlig viden, som kan give læger og borgere bedre overblik over sygdom og behandling. Nu skal en hurtigt arbejdende taskforce se på mulighederne for at lette adgangen til de følsomme data uden sikkerheden kompromitteres. Målet er blandt andet at udvikle bedre teknologier til gavn for borgerne.

Læs mere

Kan blockchain åbne guldminen af sundhedsdata?

23 okt 2017  -  CHC

En reportage fra innovationsdag om blockchainteknologi

Læs mere

CHC nyt medlem af Sirikommissionens sundhedsudvalg

09 okt 2017  -  CHC

Direktør Henning Langberg er indtrådt som medlem af Sirikommissionens udvalg, der skal undersøge muligheder og fremtidsperspektiver for kunstig intelligens og nye teknologier i sundhedssektoren

Læs mere

Innovationsdag om blockchainteknologi

06 okt 2017  -  CHC

Blockchainteknologien er i hastig udvikling og har potentiale til at forandre sundhedssektoren i samme størrelse som e-mail har udfordret postvæsnet

Læs mere

Film om CHC og danske sundhedsstartups

15 sep 2017  -  CHC

Nye geniale løsninger, der skaber bedre sundhed. Se med i filmen fra TechBBQ 2017

Læs mere
SCAUT-sundhedsdata

Derfor skal vores sundhedsdata i brug - algoritme forudsiger stød i fremtidens pacemaker

17 aug 2017  -  CHC

Smartphone-app udviklet af forskningsprojektet SCAUT forudsiger stød og hjælper hjertepatienter med at reagere på symptomer og tilpasse deres medicinering. CHC har hjulpet med at finde frem til de sundhedsdata, som appens algoritmer er baseret på.

Læs mere
techbbq

Healthtech startups på Tech BBQ 2017

15 aug 2017  -  CHC

Igen i år skal CHC præsentere danske healthtechløsninger ved årets største startupevent, TechBBQ. Sidste år mødte 1.700 virksomheder, investorer og ildsjæle op for at blive introduceret for fremtidens sundhedsløsninger.

Læs mere
ledige-stillinger

Vil du være en del af CHC?

07 aug 2017  -  CHC

Vi søger en seniorkonsulent og en Public Affairs-profil til vores team.

Læs mere
JP-debat-sundhedsdata

Ingen er døde af at dele deres sundhedsdata – derimod er liv blevet reddet

01 aug 2017  -  CHC

Copenhagen Capacity's direktør Claus Lønborg og CHC's direktør Henning Langberg fortæller i et fælles debatindlæg i JP hvorfor forskning og erhverv skal have adgang til sundhedsdata.

Læs mere
markedsafdækning-demens

Markedsafdækning: Velfærdsteknologiske løsninger til borgere med demens

28 jun 2017  -  CHC

Copenhagen Healthtech Cluster har afdækket markedet for sundhedsteknologier til borgere i det tidlige stadie af demens.

Læs mere
CHC paa Folkemode

Folkemødedebat skabte politisk action: Vi skal bruge vores sundhedsdata

25 jun 2017  -  CHC

På årets Folkemøde fik Copenhagen Healthtech Cluster for alvor sat sundhedsdata på den nationalpolitiske dagsorden. Der er stor enighed om at indfri sundheds- og vækstpotentialerne ved smartere brug af sundhedsdata, men hvordan får vi åbnet skattekisten?

Læs mere
3d-print-af-organer

Watson og 3D-print af organer på Folkemødet

24 jun 2017  -  CHC

På årets Folkemøde gav CHC publikum mulighed for at opleve fremtidens mest lovende og avancerede sundhedsteknologier. IBM fremviste supercomputeren Watson, og en forsker fra DTU Nanotech viste, hvordan man 3D-printer organer på en microchip.

Læs mere
liftning

Ny CHC rapport: Fremtidens liftning af borgere på plejecentre

20 jun 2017  -  CHC

Rapporten afdækker markedet for lifte nationalt og internationalt med henblik på at finde ud af om der findes alternativer til at installere skinner i loftet. Rapporten er målrettet kommuner og kan frit benyttes.

Læs mere
sansebaserede losninger

Sundhedsteknologi sparer kommuner halv milliard

20 jun 2017  -  CHC

Fra 2014 til 2016 har de danske kommuner effektiviseret for hele 521 millioner kroner ved at indføre ny sundhedsteknologi, som loftlifte, vasketoiletter og spiserobotter. Det viser en måling af det fælleskommunale program for udbredelse af velfærdsteknologi.

Læs mere
CHC på Folkemødet

CHC på Folkemøde: Sundhedsdata – vores fælles skattekiste?

30 maj 2017  -  CHC

CHC inviterer sammen med IBM og Region Hovedstaden til debat om sundhedsdata fredag den 16. juni på Folkemødet 2017. Vi har samlet politikere, forskere og virksomheder til en debat om hvordan vi bliver bedre til at anvende de unikke danske sundhedsdata som grundlag for udvikling af sundhedsteknologi

Læs mere
Disruption

CHC tilbyder virksomheder hjælp til at identificere relevant data eller samarbejdspartnere

28 maj 2017  -  CHC

Har din virksomhed brug for at anvende konkrete sundhedsdata til fx at gøre en prediktionsmodel mere robust, validere en business case eller kombinere data på nye måder, men mangler du overblik over datakilder og ansøgningsprocedurer?

Læs mere
Frederiksberg kommune

Frederiksberg får input til digital sundhedsstrategi

22 maj 2017  -  CHC

Nye velfærdsteknologiske løsninger skal sikre tryghed og bedre sundhed for borgere i Frederiksberg Kommune. Under overskriften ’Smart Sundhed’ er kommunen nu i gang med at udvikle en langsigtet digital strategi og formulere visioner dertil med hjælp fra bl.a. CHC og Devoteam.

Læs mere
Henning Langberg

Henning Langberg er ny direktør i CHC

06 apr 2017  -  CHC

Copenhagen Healthtech Cluster har fra 1. maj 2017 ansat Henning Langberg til at stå i spidsen for at udvikle fremtidens sundhedsteknologiske løsninger og sikre, at de omsættes til bedre sundhed og skaber vækst og arbejdspladser i Greater Copenhagen.

Læs mere
chc innovation

Kronikere og sundhedsdata

30 mar 2017  -  CHC

Hvordan ser fremtiden ud for datadrevne løsninger? Hvordan får man kronikere i kontrol over deres egen sygdom og hjælper dem til en bedre hverdag? Dette var nogle af de spørgsmål som blev drøftet på den seneste CHC Innovationsdag.

Læs mere
CareWare 2017

CareWare 2017

29 mar 2017  -  CHC

Tirsdag den 4. april åbner dørene til CareWare 2017 i Aarhus. I to dage vil der være fokus på de nyeste tendenser inden for velfærds- og sundhedsteknologiske løsninger.

Læs mere