CHC nyt medlem af Sirikommissionens sundhedsudvalg

Direktør Henning Langberg er indtrådt som medlem af Sirikommissionens udvalg, der skal undersøge muligheder og fremtidsperspektiver for kunstig intelligens og nye teknologier i sundhedssektoren
Sirikommissionen er nedsat af folketingsmedlem for Radikale Venstre Ida Auken, som et initiativ, der skal kortlægge, hvordan Danmark kan udnytte udviklingen inden for kunstig intelligens og den digitale disruption til at skabe vækst og flere job. 

”Vi ser frem til at bidrage med vores viden om den digitale udvikling på sundhedsområdet. Særligt inden for big data, som er hele motoren bag kunstig intelligens, har vi et kæmpe uudnyttet potentiale til  at skabe udvikling i den danske sundhedssektor. Virksomheder står i kø for at få adgang til danske data, som kan bruges til at udvikle nye og bedre løsninger til forebyggelse og behandling af sygdom",  udtaler CHC’s direktør Henning Langberg.

Nye løsninger bygger på data 

CHC arbejder for at få de danske sundhedsdata i brug til udvikling af nye løsninger til sundhedsområdet og til gavn for danske patienter.

Læs mere om hvordan vi hjælper forskning og virksomheder med at finde og få adgang til data