Folkemøde 2018 - Data Redder Liv

Vi er i fuld gang med at planlægge årets Folkemøde. Og vi kan allerede nu røbe, at fokus igen i år bliver på sundhedsdata med budskabet om at Data Redder Liv.

Vi har siden sidste års Folkemøde arbejdet sammen med Danmarks førende eksperter inden for Life Science, jura, datahåndtering og offentlig administration - om at finde løsningsforslag til hvordan vi får bedre gavn af vores helt unikke danske sundhedsdata.
Vi har en vision om at Danmark skal være førende på udvikling af fremtidens teknologier til at forebygge og behandle sygdom til gavn for patienter, borgere og samfund. Og vi tror på, at det kan lykkes fordi vi har det ’brændstof’, som driver teknologierne: Data! 

Deler du vores passion for udvikling af fremtidens digitale sundhedsvæsen til gavn for borgere, patienter og sundhedspersonale, så hører vi gerne fra dig. Måske kan vi styrke budskabet sammen på Folkemødet.

Kontakt Communications Manager:  Marie Raskov på +45 25363612, hvis du vil høre mere om Copenhagen Healthtech Clusters indsats på Folkemødet 2018.