Fremtidens liftning

CHC har udarbejdet en afdækning af eksisterende og fremtidige muligheder inden for lifte og andre forflytningssystemer til pleje- og sundhedssektoren

Markedsafdækning af nuværende og fremtidige forflytningssystemer

CHC har på vegne af Københavns Kommune udarbejdet et katalog over nuværende og fremtidige hjælpemidler til understøttelse af forflytning af borgere og patienter. I kataloget gives desuden et indblik i mulighederne for anvendelse af robotteknologi og exoskeletter i sundhedsvæsenet.
 

Københavns Kommune har indført loftlifte med gode resultater, men vi vurderer, at velfærdsteknologi kan bidrage til yderligere forbedringer af det fysiske arbejdsmiljø. Der findes i dag en række gode teknologier – udfordringen er at udbrede og bruge løsningerne og dermed blandt andet nedbringe summen af belastninger over en hel dag.

separator- Nye veje til sundhed og omsorg|Københavns Kommune

I kataloget finder du en beskrivelse af:

  • Nuværende praksis
  • Eksisterende hjælpemidler og oversigt over leverandører
  • Fremtidige hjælpemidler til understøttelse af forflytning
  • Leverandører og producenters anbefalinger til danske kommuner
  • Potentialer for anvendelse af robotteknologi og exoskeletter  som hjælpemidler

Download katalog her


Markedsafdækning Fremtidens liftning

Rapporten afdækker markedet for lifte nationalt og internationalt med henblik på at finde alternativer til at installere skinner i loftet.

CHC hjælper jer i gang

Har din organisation eller virksomhed interesse i samarbejde om nye løsninger inden for velfærdsteknologi, hjælper CHC gerne med den første inspiration og formidling af kontakter.