Sensorteknologi

CHC har udarbejdet et overblik over modne og fremtidige sensorteknologier på markedet med anbefalinger og eksempler fra kommunal praksis.

Sensorteknologier med fokus på inkontinens og søvn

Sensorteknologier gør det muligt at tilpasse indsatsen hos den enkelte borger, og opnå store effektiviserings- og kvalitetsgevinster i forhold til blandt andet inkontinens og søvnproblemer. CHC har derfor udarbejdet et katalog med en oversigt over eksisterende og fremtidige løsninger på markedet med eksempler og anbefalinger fra kommunal praksis.
 

Vi har mange steder problemer med ældre med demens, som ikke fornemmer dag og nat og derfor går uroligt rundt om natten. Det er en stor udfordring for den enkelte borger, som ikke får den vigtige søvn, for medborgerne som vækkes, og for vores personale som er i lav bemanding om natten

separator- Per Christensen|Ældrechef, Randers Kommune (Chromaviso.com)

I kataloget finder du en oversigt over:

  • Konkrete effekter ved brug af sensorteknologi
  • Modne sensorteknologier inden for inkontinens og søvn
  • Kommende sensorteknologier inden for inkontinens og søvn
  • Overblik over leverandører af teknologierne
  • Kommunale erfaringer og anbefalinger ifm. implementering  

 

Download katalog her


Markedsafdækning Sensorløsninger

Få indblik i, hvilke erfaringer danske kommuner har med brugen af sensorteknologier samt de opnåede kvalitets- og effektiviseringsgevinster.

CHC hjælper jer i gang

Har din organisation eller virksomhed interesse i samarbejde om nye løsninger inden for velfærdsteknologi, hjælper CHC gerne med den første inspiration og formidling af kontakter.