Privatlivspolitik

Dine rettigheder og dit privatliv

Vi indsamler eller offentliggør ikke nogen form for personlige oplysninger uden dit eksplicitte samtykke. Enhver form for personlig information som du vælger at dele med os, vil blive behandlet og beskyttet efter højeste standard af sikkerhedsniveau. Vores retningslinjer for privatliv følger europæisk lovgivning.

De informationer vi indsamler, kan blive anvendt med følgende formål:

  • Personliggørelse af din brugeroplevelse
  • Forbedring af vores website
  • Administration af konkurrencer, promoveringer, brugerundersøgelser eller andre webfunktioner
  • Udsendelse af relevante e-mails

Sådan indsamler vi informationer

Vi anvender Google Analytics, Search Console og AdWords samt HubSpot som værktøjer til at analysere, hvordan brugere anvender vores website og tilhørende funktioner. Værktøjerne bruger cookies til at indsamle standard log-informationer og anonymiserede data om brugeradfærd. De informationer der genereres om din brug af vores website (inklusiv din IP-adresse) sendes til Google og HubSpot. Her bliver informationerne brugt til at evaluere brugernes adfærd og brug af websitet og til at udarbejde statistiske rapporter om aktiviteten på websitet.

De personlige informationer vi indsamler via formularer, opbevares i vores krypterede Microsoft CRM-system og vores HubSpot CRM- og markedsføringssystem. Vi indsamler og opbevarer ingen personfølsomme oplysninger eller data i vores systemer. Vi bruger de indsamlede cookies til at optimere din brugeroplevelse på vores website.

Opbevaring af informationer

Vi opbevarer kontaktinformationer indtil brugeren selv ophæver sit samtykke eller indtil brugeren ikke har interageret med fremsendt kommunikation fra Copenhagen Healthtech Cluster og Copenhagen Capacity i 24 måneder.

Kundedata vil blive opbevaret i maksimalt 5 år for at kunne efterleve betingelserne for indberetning og regnskabsførelse, men også for at kunne forsyne vores kunder med dokumentation for tidligere udført arbejde, såfremt dette kræves.

Deling af information med tredjepart

Copenhagen Healthtech Cluster og Copenhagen Capacity bruger udelukkende indsamlede informationer som beskrevet i denne privatlivspolitik. Det betyder, at vi aldrig vil sælge, udveksle eller på anden måde videregive dine personligt identificerbare informationer eller anonymiserede, indsamlede data. Undtaget herfra er betroet tredjepart, der yder teknisk support i forhold til at varetage driften af vores website og servicere vores brugere, så længe denne tredjepart opfylder og efterlever vores retningslinjer og privatlivspolitik. Vi kan af myndighederne blive afkrævet at frigive informationer, hvis dette findes nødvendigt jf. gældende lovgivning eller for at kunne beskytte dine eller vores rettigheder, ejendomsret eller sikkerhed. Vi deler udelukkende dine informationer med betroet tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne levere en given service. Ved indsamling af information, gør vi altid opmærksom på, hvilken betroet tredjepart, dine personlige informationer potentielt kan blive delt med.

Før du indsender personlig information via formularer på vores website, vil du blive bedt om samtykke til, at informationerne kan blive delt med den/de tredjepart(er), der er anført i formularen.

Almindelige personfølsomme oplysninger inkluderer informationer, der kan anvendes til at identificere dig som person. Eksempler på almindelige personfølsomme oplysninger er dit navn, din e-mailadresse, din adresse og dit telefonnummer.

Når du har tilmeldt dig et event

Når du tilmelder dig et event igennem en af vores formularer på hjemmesiden, giver du os tilladelse til at behandle din information på de måder der er nødvendige for at arrangere eventet. Dette betyder i visse tilfælde, at vi vil dele dine oplyste informationer med event-partnere der ikke er fra Copenhagen Healthtech Cluster. Vi deler kun dine personlige data, når det er nødvendigt for at levere en efterspurgt service og vi deler kun med betroede tredjeparter. 

Ved vores events kan der blive taget billeder og/eller video, som senere vil blive brugt til at promovere lignende events og til at promovere Copenhagen Healthtech Cluster generelt. Du har ret til at anmode om bortskaffelse af billeder/video, send blot din anmodning til cphhealthtech@copcap.com.

Framelding og retten til at blive glemt

Du kan til enhver tid framelde dig e-mails fra os. Vi inkluderer altid detaljeret og synlig information om hvordan du kan framelde dig, i bunden af alle vores e-mails. I overensstemmelse med europæisk lovgivning har du altid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig og du har ret til at anmode om at få slettet disse oplysninger. Du kan blot sende en e-mail til info@copcap.com med din anmodning om at blive slettet.

Samtykke og ændringer

Ved at anvende dette website, giver du samtykke til vores websites privatlivspolitik. Opdateringer til vores privatlivspolitik vil fremgå på denne side, der senest er opdateret i juli 2018.